HVA KAN JEG TILBY

God Service leverer arbeid av høy kvalitet og strekker seg langt for å gjøre kundene fornøyde

Vi i God Service jobber hardt for at alle våre oppdrag utføres skikkelig og innenfor avtalt tid. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi levere stort sett alle tjenester du som kunde har behov for.

Hos oss er du som kunde i fokus, og vi tilpasser derfor våre tjenester etter deres behov. Vi har strenge krav til kvalitet, og sørger derfor for at alt av arbeid utføres skikkelig.

Da vi jobber for deg, trenger du ikke tenke på hva du trenger for å utføre diverse prosjekter. Du forteller oss hva du vil ha, så ordner vi resten

VAKTMESTER-
TJENESTER

Har du noen småting du skulle ha fikset, men ser at tiden flyr ifra deg? Noe du skulle ta deg av, men så hadde du ikke verktøyet jobben krevde? Da er vår God Service-tjeneste perfekt for deg. Vi tar med glede imot dine småjobber. Vi har bred kompetanse, og tar på oss en rekker forskjellige oppdrag. Sammen finner vi ut hva som skal gjøres, og det tidspunktet som passer best. Enten du vil ha malt en vegg, få klippet hekken eller montert kjøkkenet, vil denne tjenesten være et godt alternativ for deg.

FINN UT MER

TREFELLING

Vi har alle forsikringer og sertifiseringer som kreves for at du som kunde skal være trygg på at jobben blir forsvarlig utført.

FINN UT MER